Četvrtfinalnim utakmicama, nastavljena je Olimpijada u malom fudbalu, a polufinale su izborile ekipe "Hrupjela", "Glavna ulica", "Gornja Hrupjela" i "Mokri dolovi".

IMG_20180730_1786.jpg
Caption

U prvoj utakmici, nastavljena je prekinuta utakmica od petka između "Hrupjela" i "Bregova", kada je povrijeđen igrač Hrupjela Vido Milojević pri rezultatu 0:1 (gol Ratkovića).

Ekipa Hrupjela je u večerašnjem nastavku napadala i pet sekundi prije kraja utakmice Vico je postigao pogodak. Krenulo se u penale i uspješniji su bili igrači Hrupjela i plasirali su se u polufinale.

Druga utakmica završena je pobjedom ekipe "Gornja Hrupjela" nad "Gučinom" rezultatom 2:0 (1:0). Oba gola postigao je Milošević.

Ekipa "Mokri dolovi" su u trećoj utakmici rezultatom 1:0 (1:0) pobijedili ekipu "Gorice", a gol je postigao Čečur.

Četvrfinale je završeno pobjedom ekipe "Glavna ulica" protiv "Donjih Polica" minimalnim rezultatom 1:0 (1:0), a strijelac je bio Šešelj.

Prije početka utakmica, oficijrlni spiker je javio da je iz Bolnice izašao Vido Milojević što je popraćeno dugotrajnim aplauzom.

Na tribinama je bio i transparent "Vido brz oporavak-tvoji Hrupjelčani".

IMG_20180730_16785.jpg

Sutra se igraju dvije polufinalne utakmice i to sa početkom u 20.00 igraju "Hrupjela" - "Glavna ulica ", a u 21.00 igraju "Gornja Hrupjela" - "Mokri dolovi".