Mlada srpska teniserka Olga Danilović rekla je da još nije svjesna da je u 17. godini osvojila prvu VTA titulu i poručila da je spremna za pobjede na velikim turnirima i gren slemovima.

olga danilovic.jpg

"Još nisam svesna uspeha. Nisam prespavala, nisam oka sklopila i nisam još svesna, mislim da će mi trebati par dana da shvatim šta se desilo. Nisam znala kako se zovem od adrenalina, ovo je stvarno divan osećaj", rekla je Danilovićeva na konferenciji za novinare u Starom dvoru, nakon prijema kod gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića. 

Ona kaže da se u potpunosti posvetila narednim planovima i profesionalnim turnirima, kao i da se sprema za US Open, izrazivši nadu da će imati mnogo finala kao Novak Đoković, prenose beogradski mediji. 

"Svaki igrač ima svoj stil, moj idol je Đoković, on je vrhunski igrač i osoba", zaključila je kćerka proslavljenog srpskog košarkaša Predraga Danilovića. 

Doček se organizuje nakon što su vaterpolisti Srbije u subotu, 28. jula, odbranili titulu evropskog prvaka pobjedom protiv Španije i nakon što je Danilovićeva juče osvojila prvu VTA titulu u karijeri pobjedom na turniru u Moskvi.