Novi članovi Premijer lige BiH - RK "Leotar", počeo je sa pripremama za novu sezonu i već prvog dana su održana dva treninga. Vrućina nije smetala igračima Leotara da već na početku priprema pod vođstvom trenera Milana Simonovića počnu sa odrađivanjem uvodne nedjelje.

rukomet.jpg

U petak, nakon jutarnjeg treninga, rukometaši kreću za Nevesinje gdje će odraditi popodnevni trening. Povratak je planiran 5. avgusta u Trebinje, gdje će nastaviti sa pripremama sve do starta Premijer lige, koji je planiran za 15. septembra.

"Skoro smo kompletni, ali još ima nekih stvari gdje ćemo se pojačati - na poziciji lijevog, eventualno srednjeg beka. Imamo tim koji sa dobrim radom, a ja to uvijek ističem, može se nadati sredini ili gornjem dijelu tabele", rekao je trener Simonović.

Pred početak prvenstva je 50-ak drenažnih dana sa oko 100-ak treninga. 

Leotar ima u timu nove igrače i imaće do početka prvenstva osam utakmica koje će iskoristiti za uigravanje ekipe.

U Leotar su se vratili pivot Radovan Uljarević i desni bek Aleksandar Milojević obojica iz RK "Sloga" iz Doboja i lijevo krilo Vlado Draganić iz RK "Derventa", novi igrači su i srednji bek Aleksandar Glendža koji je igrao za RK "Partizan" i RK "Kolubara", golman Luka Radović i desno krilo Lazar Janković koji su stigli iz RK  "Sloga" iz Požege.