Sigurno ste primjetili da su već neko vrijeme na modnoj sceni aktuelni modeli pantalona, kao i farmerki, sa dubokim strukom, dok je plitki struk odavno postao modna prošlost.

pantalone (1).jpg

Naravno, trendovi se smjenjuju, i ponavljaju, pa nije isključeno da ćemo se sa ovim ponovo sresti, ali u međuvremenu, kao što smo rekli, akcenat je na pantalonama sa dubokim strukom.

Ono što je posebno dobro, jeste da ovaj kroj komplementira ženskoj figuri, čineći je vitkijom i ženstvenijom.

Takođe, vrlo je zahvalan za kombinovanje i uklapanje u različite modne stilove. 

Slijede prijedlozi modnih kombinacija koje će vam sigurno poslužiti kao inspiracija. 

Na prvom mjestu pominjemo ležeran dnevni stil, i to onaj u kome želite da se dobro osjećate u svojoj koži, i da vam bude udobno bukvalno kao da ste u trenerci.

Svakako, duboke pantalone nisu rezervisane samo za one elegantne modele koji su idealni za odlazak na posao. Nama se, recimo, dopadaju one sa širim nogavicama, koje možete kombinovati i sa običnim majicama sa printom. I ostalo je samo da odaberete neku ravnu obuću, i kompletirali ste se.

Sljedeći modni prijedlog - duboke pantalone kao savršen komad garderobe koji ćete rado nositi na posao. 

Kroj sa užim nogavicama i naglašenim pojasom se naročito dobro uklapa sa bluzama i košuljama, a ako želite da postignete još bolji efekat, onda birajte neku upadljivu boju, naročito u ljetnom periodu. Ovako obučeni bićete u isto vrijeme i elegantni i poslovni, a pri tom u trendu.

pantalone (2).jpg

Ili nešto drugačiji materijal pantalona poput lana za malo opušteniji stil, koji opet može proći u različitim varijantama - od dnevne modne kombinacije sa stilom do takođe kombinacije za posao.

Duboke pantalone sa širim nogavicama lako se pretvaraju u izlazeću garderobu, kada se uklope sa salonkama ili pak sandalama na štiklu, kao i sa efektnim gornjim dijelom garderobe. 

Ovako obučeni možete ići i na vjenčanje - ukoliko preferirate gradski modni stil i ležernu eleganciju. 

I naposletku još dva modna primjera koji takođe mogu da posluže kao inspiracija.

Prvi su pomalo vrećaste "boyfriend" pantalone izrazito dubokog struka, koje su takođe dio gradskog modnog stila, a drugi skraćene pantalone A kroja, takođe dubokog struka, koje su posebno aktuelne ove sezone.

pantalone (3).jpg

Možete ih učiniti dodatno interesantnim nekim modnim detaljima, plus ih možete nositi i u dnevnoj, i u večernjoj varijanti, pa i na posao uz adekvatan izbor ostalih komada garderobe.