Na području Policijske uprave Trebinje, dana 17.7.2018. godine, evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

policija1.jpg

Policijska stanica Nevesinje je evidentirala krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Naime, izvršenim pretresom kuće i pomoćnih objekata kod lica inicijala Lj.G. pronađena je određena količina oružja i municije.

Policijska stanica Gacko radi na dokumentovanju krivičnog djela spriječavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Tokom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, lice inicijala M.G. je s leđa uhvatilo za uniformu policijskog službenika Policijske stanice Gacko nastojeći da ga onemogući u lišenju slobode lica koje je prethodno narušilo javni red i mir.

Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala L.T. počinilo krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala S.G. počinilo krivično djelo prevara.