Dineco d.o.o. - salon za projektovanje namještaja od sada na novoj adresi, u ulici Republike Srpske bb, Dom sunca, ulaz sa južne strane.

dineco 2 (2).jpg

Posjetite nas u novom salonu za projektovanje namještaja gdje ćemo zajedno Vašu ideju i želju za funkcionalnim i kvalitetnim namještajem za Vaš životni i poslovni prostor odmah pretvoriti u djelo. 

Ponudićemo Vam i naše profesionalno mišljenje i sugestije ili, pak, potpuno novo  idejno i tehničko rješenje Vašeg prostora.

U mogućnosti ste da izaberete različite materijale - od preko 100  dekora od samo  najkvalitetnijih proizvođača iverala, acyla i medijapana: Egger, Fundermax, Falco, Kronospan, Kastamonu, kao i najkvalitetnije okove proizvođača Blum, Teka, Hetich, Haffele, Rujzdesign...

dineco namjestaj projektovanje (4).jpg

Proizvodimo sve vrste namještaja od pločastih materijala - od kuhinja, američkih plakara, tv komoda, dječijih i spavaćih soba pa do kancelarija i  konferencijskih sala. 

Decenijsko iskusvo u projektovanju, proizvodnji i montaži namještaja, bezbroj zadovoljnih kupaca, opremljenih objekata javnog i privatnog karaktera dokazana povjerljivost i pouzdanost garancija su kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Posjetite nas i Vi na našoj novoj adresi i uvjerite se u našu sposobnost, kvalitet i profesionalnost. 

Jer mi smo tu da ispunimo Vaše želje.

Dineco d.o.o. Trebinje.

dineco namjestaj projektovanje (5).jpg

dineco namjestaj projektovanje (3).jpg

dineco namjestaj projektovanje (2).jpg

dineco namjestaj projektovanje (1).jpg

dineco 2 (1).jpg