Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Odličan nastup malih fudbalera u Beogradu - Osvojili jedno prvo i dva druga mjesta

Mali fudbaleri "Leotara" i ova puta su dokazali da u svojoj Omladinskoj školi rade vrijedno tokom cijele godine, zbog čega su odlični rezultati neizostavan dio njihovog uspjeha.

leotar 2006.jpg

Jedno prvo i dva druga mjesta osvojili su na 10. Memorijalnom turniru "Deda Mlađa Mitrović" u Beogradu, koji organizuje FK "Rad".

Godište 2006. osvojilo je drugo mjesto. U finalu nisu imali sreće, jer su izgubili na penale. Dječaci su prikazali odličnu igru, dosta lijepih fudbalskih finti, a viđeno je i nekoliko vrhunskih odbrana.

Tokom šest utakmica oni su primili svega jedan gol u regularnim dijelovima mečeva.

Selekcija 2007. godište osvojila je prvo mjesto. Za njih je nastupalo i pet dječaka koji su rođeni 2008. godine, ali to im nije smetalo da budu najbolji. Uz pehar i medalje dobili su još jedno priznanje - njihov golman Andrija Tešanović proglašen je za najboljeg na turniru.

leotar 2007.jpg

Na turniru je učestvovala i Leotarova selekcija 2008. godište, koja je osvojila drugo mjesto. U finalu su poraženi od odlične ekipe FK "Apolon" iz Kraljeva. U dramatičnom meču, mali Trebinjci su primili gol u posljednjem minutu.

Ova selekcija dala je najboljeg igrača turnira - Damjana Tomaševića, koji je 2009. godište.

leotar 2008.jpg

Kako su sastavni dio fudbala i povrede, dvojica prvotimaca Omladinske škole "Leotar" su doživjela teže povrede, ali, zahvaljujući brzoj reakciji ljekara i porodica kod kojih su bili smješteni, sve se završilo dobro.

Povrede su sanirane, a dječaci i njihovo treneri uspješno su završili takmičenje u glavnom gradu Srbije i vratili se za Trebinje, gdje im slijedi zaslužen ljetni odmor, a zatim novi treninzi i utakmice.

Sa ovim turnirom, Omladinska škola "Leotar" je nastavila i dugogodišnju saradnju sa FK "Rad", ali i sa promocijom kako kluba, tako i našeg grada.

Inače, ovaj turnir se igra u znak sjećanja na osnivača Radove škole fudbala - Mlađa Mitrovića.

U Omladinskoj školi Leotar na treninge redovno dolazi oko 200 dječaka, različite uzrazne dobi, sa kojima radi devet trenera sa UEFA licencom.

Tagovi:

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja