U organizaciji Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“ iz Trebinja danas i na Vidovdan u našem gradu, u dvije dvorane u Bregovima će biti održan odbojkaški turnir povodom krsne slave ovog mladog sportskog kolektiva.

turnir odbojka (2).jpg

Svoje znanje  umijeće pokazaće pionirke, 2002. godište i predpionirke 2005. iz desetak ekipa iz RS, Srbije, Crne gore i Republike Hrvatske.

“Sa ovog turnira i druženja mladih odbojkašica želimo da pošaljemo poruku sportske sabornosti, druženja i dobre odbojke. Naš grad i naš klub uvijek će biti odlični, najbolji mogući domaćini našim gostima koji dolaze da uveličaju našu svetkovinu. Hvala brojnim sponzorima, roditeljima naše djece i svima koji su nam nesebično pomogli”, kaže Dragan Pajić direktor Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“.

Turnir počinje u srijedu uveče kada se igraju prvi mečevi po uzrasnim kategorijama, a na Vidovdan ekipe će prisustvovati Svetoj arhijerejskoj liturgiji i lomljenju slavskog kolača nakon čega će uslijediti defile ulicama grada.

Svečano otvaranje je u 11.30 časova, a nakon toga će uslijediti nastavak takmičenja.

turnir odbojka (1).jpg

U večernjim časovima biće odigrani mečevi za plasman.

Kako najavljuju u OOK “Leotar" za titulu najbolje ekipe na turniru takmičiće se ekipe Zlatibora (Srbija), Makarske (Hrvatska), Galeb Bar, Pljevlja, Nikšić (Crna Gora), Čapljina, SOK Mostar, Gacko, Velež Nevesinje I OOK Leotar.