Fudbaleri Srbije večeras 20.00 časova igraju odlučujući meč na Svjetskom prvenstvu poslije kog će fudbalska javnost da sazna hoće li naša selekcija doći do plasmana u dugo čekanu nokaut fazu Mundijala. Jednu zasita divnu poruku reprezentativcima uputila je čitateljka Blicsporta.

srbija kostarika (2).jpg

"Jedna mama" kako glasi njen pseudonim, dirnula je naše čitaoce motivacionim komentarom na tekst "Momci, ja vam verujem", gde se pominje govor Boška Simonovića, selektora Jugoslavije na prvom Svjetskom prvenstvu u Montevideu 1930. godine.

"I ja vam vjerujem. Vjerujem da nećete čuvati noge, vjerujem da znate da svako dijete u Srbiji večeras čeka upravo vas. Nije važan jedan minut, važno je svih 90. Pokažite šta znate, a mi ćemo znati to da cijenimo. Moj sin je spavao sinoć sa dresom, kako sam kaže to je protiv malera. Probudio se i u šest ujutru upao u našu sobu i rekao 'Ja sam sanjao da smo pobijedili, sigurno hoćemo. Tata, koliko je još ostalo do utakmice?", glasio dio poruke.

Ne samo da ljepši dio populacije prati sport, nego često znaju i da nas dovede u jako emotivno stanje. To je upravo učinila i "jedna mama", a nema sumnje da svaka mama ima i treba da ima isti stav.

Dame, poznato je šta je momcima najbitnije na svijetu, pored vas naravno, znate i same da je to fudbal. Poruka za našu čitateljku je sljedeća, spremite vašim dječacima grickalice, zajedno se postavite ispred malog ekrana i vjerujte, zajedno. Zajedništvo je ono po čemu smo čuveni, a samo tako možemo do konačnog cilja.