U Trebinju se završio kamp Košarkaškog saveza Republike Srpske na kome su bili dječaci i djevojčice uzrasta od 14 godina, a među kojima i sedam Trebinjaca.

kosarkaski kamp rs trebinje.jpg

Kod djevojčica iz Trebinja su bile Ivana Daković, Anđela i Andrea Popović - članice ŽKK "Trebinje 03", a selektor je bila Gordana Radovanović-Gaćina. Kod dječaka iz našeg grada učesnici kampa su Mihajlo Andrić i Miloš Ždralić, članovi KK "Leotar", a selektor dječaka Đorđe Ninković i njegov pomoćnik Mirko Kovačević.

Za vrijeme trajanja kampa odigrane su utakmice u kojima je OKK "Leotar" (pioniri) pobijedio reprezentaciju Republike Srpske (2004. godište) rezultatom 76:51, a u ženskoj konkurenciji ŽKK "Trebinje 03"  jepobijedio reprezentaciju Republike Srpske (2004. godište) 69:48.

Ivana, Anđela, Andrea, Mihajlo i Miloš oduševljeni su kampom i kako kažu svaki trening je za njiih bio novi izazov, a ovo je samo podstrek za dalji rad.

Na kraju kampa su dodijeljene i nagrade najboljima, a Trebinjka Ivana Daković, član ŽKK "Trebinje 03",proglašena je MVP kampa, a bila je najbolja i u slobodnim bacanjima i šutu za tri poena.