Mladi fudbaleri ekipe „Centra“ minimalnom pobjedom rezultatom 1-0 osvojili su ovogodišnji Vidovdanski turnir u malom fudbalu "Tini 2018".

vidovdanski turnir tini 2018 (6).jpg

U tvrdoj i neizvjesnoj utakmici, ekipa Centra je do pobjede protiv ekipe "Tini" došla golom Đurđevića. Iako to rezultat i ne pokazuje, viđeno je pravo majstorstvo mladih fudbalera. Sitna kiša i klizav teren pomalo je pokvarila ugođaj, ali ni to nije spriječilo veliki broj gledalaca da uživaju.

Najveće iznenađenje za mlade fudbalere, svi su bili 2007. godište ili mlađi, predstavljala je pojava reprezentativaca Srbije i BiH, Mijata Gaćinovića i Gojka Cimirota, koji su uručili pehare za najbolje ekipe i pojedince.

vidovdanski turnir tini 2018 (7).jpg

„Nadam se da smo uspjeli, a osmjesi djece i njihov veliki broj večeras nam to potvrđuje, da podignemo turnir na veći nivo. Posebnu zahvalnost dugujemo Mijatu i Gojku koji su svojim dolaskom uveličali naš fudbalski praznik“, rekao je Srđan Andrić, jedan od organizatora turnira.

Treće mjesto osvojila je ekipa "Tini 2" koja je, takođe, minimalnim rezultatom 1-0, pobijedila "Gornje Police".

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mirko Vuković, najefikasniji je bio Miloš Đurđević, oba iz pobjedničke ekipe, dok je „prvi“ golman turnira Savo Radanović iz ekipe Tini 2.

vidovdanski turnir tini 2018 (2).jpg

vidovdanski turnir tini 2018 (3).jpg

viber image.jpg

Organizatori turnira - grupa zaljubljenika u fudbal, bivših i sadašnjih fudbalera, mještana Tine, kazali su da veliku zahvalnost duguju Gradu Trebinju, firmi "AN inženjering" Trebinje, Kafeu Tini, Frizerskom salonu „Paža“, mjenjačnici „Nebac“, J.U. „Trebinjesport“ i diskontu „Grga“, koji su nesebično pomogli organizaciju turnira.

Medijski sponzor je bio portal TrebinjeLive.info.

vidovdanski turnir tini 2018 (1).jpg

vidovdanski turnir tini 2018 (4).jpg

vidovdanski turnir tini 2018 (5).jpg