U Bilećkom naselju Jezerine otvoreno je višenamjensko sportsko igralište na dobrobit više od 110 djece i mladih koji žive u tom naselju.

jezerine igraliste.jpg

Predsjednik Omladinske organizacije "Jezerine" Vladimir Miliodragović istakao je značaj zajedničkog rada i zalaganja da bi ovo naselje, u kom živi veliki broj djece i omladine, dobile kvalitetno igralište. 

"Cilj nam je bio da generacijama koje stasavaju priuštimo prostor gdje će moći da provode slobodne vrijeme, koji do sada nisu imali", istakao je Milidragović i zahvalio sponzorima koji su podržali realizaciju ovog projekta. 

Prostor gdje se nalazi sportsko igrališta uskoro će upotpuniti ljetnjikovac i igralište za najmlađe, kao i teretana na otvorenom. 

Naselje Jezerine udaljeno je oko 2,5 kilometra od centra grada i u njemu je smješteno oko 80 domaćinstava, sa oko 110 maloljetnika, od kojih je oko 50 uključeno u rad Omladinske organizacije "Jezerine". 

Projekat izgradnje višenamjenskog sportskog igrališta realizovan je u okviru projekta "Podrška mladima u lokalnim zajednicama" koji Međunarodna organizacija za migracije sprovodi u 15 opština u BiH. 

U toku realizacije ovog projekta finansijsku podršku pružila je i opština Bileća.