U organizaciji Turistička organizacija grada Trebinja i kompanije "Proteini.si" u nedelju, 17. juna, na Trgu slobode će biti održan "Fitness dan", u okviru koga će biti priređeno vježbanje na otvorenom i stručno predavanje.

fitnes dan trebinje.jpg

Manifestacijom će rukovoditi profesionalni instruktori fitnesa i predavači-priznati stručnjaci iz ove oblasti iz "Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine" i "City fitness"-a.

Početak je u 10.00 sati.

Građani Trebinja i turisti biće u prilici proći programe vježbanja: "Total body conditioning" (Lejla Šebić), "Basic training for life and fight mix" (City Fitness) i "Cardio burn" (Savez za rekreaciju i fitnes Vojvodine), a stručno predavanje na temu "Osnove ishrane, suplementacije i treninga za hipertrofiju" biće održano u konferencijskoj sali hotela "Central park" sa početkom 12.30 časova.

Cilj organizovanja ovog sportsko-turističkog dešavanja je promocija sporta, druženja mladih, zdravog načina života, ali i samog Trebinja kao destinacije pogodne za razvoj i unapređenje sportsko-rekreativnog turizma