Članovi Kik boks i boks kluba "Leotar" vrijedno treniraju, a ostvarili su i vrijedne rezultate.

kik bok i boks klub leotar.jpg

U Bratuncu je održano kolo lige Republike Srpske na kome je nastupao 17-godišnji Aleksandar Škero i ostvario je pobjedu protiv svog rivala.

Nakon toga, Škero i Jovan Bjelica otišli su u Neum gdje su u revijalnom dijelu "Neum fight night" boksovali protiv suparnika. Izgubili su, ali trener Maksim Bošković ima riječi hvale za njih, posebno za Bjelicu, kome je ovo bio debi u ringu.

"Škero i Bjelica su perspektivni momci, a uz  njih imamo još nekoliko momaka koji imaju lijepu perspektivu da postanu vrsni bokseri, a sve zavisi od njih i njihovog rada", rekao je Bošković.

Trebinjski bokseri se spremaju za odlazak na tradicionalni Međunarodni vidovdanski turnir "Jezero 2018", dok će se u toku Ljetne škole sporta u Trebinju organizovati se tromeč reprezentacija Republike Srpske, Crne Gore i Republike Srbije.

Aleksandar Škero, koji trenira samo nekoliko mjeseci, već je skrenuo pažnju ljubitelja i poznavalaca boksa na sebe. Nakon pobjede u Bratuncu izgubio je u Neumu, ali kaže da je to njegova greška.

"Podcijenio sam protivnika i zato sam izgubio. Za mene je boks plemenit i muški sport, a kao mali sam ga zavolio. Baviću se i u budućnosti boksom bez  obzira što mislim da upišem fakultet kad završim srednju školu", kazao je Škero.

Trener Bošković kaže da im je Gradska uprava obećala nabavku ringa, a to je najveći problem za ovaj klub jer bi tokom godine moglo da se organizuje i do tri meča.

Trebinjci vole borilačke sportove i boks, a mnogi klubovi iz Srbije i regiona su zainteresovani da dođu u Trebinje na pripreme.