Beogradski Kalemegdan bio je domaćin tradicionalnog 4. međunarodnog festivala turističkih manifestacija i destinacija “Beogradski manifest”, u okviru koga je  aktivno učešće zabilježila i Turistička organizacija grada Trebinja.

beogradski manifest to trebinje 2018 (2).jpg

Nastup na ovogodišnjem festivalu realizovan je u okviru posebno uređenog i brendiranog izložbenog prostora – pagode veličine devet metara kvadratnih, koja je bila smještena u dijelu u kojem se predstavljala Republika Srpska koja je bila zemlja partner ovogodišnjeg festivala.

Predstavljena je cjelokupna turistička ponuda Trebinja, kao i privredni subjekti koji se bave pružanjem usluga u turizmu, sa posebnim naglaskom na kulturne sadržaje, turistička dešavanja i manifestacioni turizam uopšte.

S obzirom na to da Trebinje predstavlja jedinstven spoj turističkih i kulturnih sadržaja sa velikim brojem dešavanja tokom čitave godine, ne čudi što je tokom sva tri dana trajanja festivala zabilježen visok nivo zainteresovanosti posjetilaca festivala, inostranih turista, predstavnika medija i turističke industrije za turističku ponudu Trebinja.

beogradski manifest to trebinje 2018 (1).jpg