Na području Policijske uprave Trebinje, dana 24.5.2018. godine, evidentirane su tri saobraćajne nezgode, jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

policija-tuzilastvo-trebinje.jpg

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala N.S. i M.A. počinili krivično djelo tjelesna povreda.

Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu učestvovanje u tuči protiv lica inicijala S.V.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, dostavila dopunu izvještaja o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala R.Š. počinilo krivično djelo prikrivanje.

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge, Policijske uprave Trebinje su Okružnom javnom tižilaštvu u Trebinju protiv deset lica dostavili izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena trgovina.