U 27. kolu Druge lige Republike Srpske FK "Leotar" pobijedio je FK "Mladost" iz Gacka rezultatom 2:1 (2:0). Ovom pobjedom Leotar je ostvario 13 pobjedu i nalazi se na trećem mjestu sa 42 boda.

fk leotar mladost.JPG

Leotar je po sunčanom i lijepom vremenu dobro otvorio meč. Medan je u trećem minutu postigao prvi gol nakon što je udarcem iz šesnaesterca gostiju savladao golmana Guzinu.

Samo pet minuta nakon kombinacije Todorovića i Zečevića lopta je došla do Medana koji postiže svoj drugi pogodak za vođstvo Leotara od 2:0.

U 12. minutu Zečević pogađa prečku iz slobodnog udarca. Nakon ovoga još nekoliko minuta igre, a onda uspavanka na Policama sve do kraja utakmice.

U drugom poluvremenu treba spomenuti Jokanovića koji je asistirao Vukoviću u 77. minutu za 2:1.

Minut prije kraja utakmice nakon asistencije Nikolića, Ćeranić sa ivice kaznenog prostora pogađa prečku Perišićevog gola i ostalo je 2:1.

Mnoge stvari u igri Leotara danas nisu štimale. Prvih 20 minuta igralo se dobro, a ostatak je bio da se brzo zaboravi.

Nakon utakmice trener Rajko Mičeta bio je nezadovoljan igrom svojih momaka i prema njegovim riječima moraće se mijenjati neke stvari. 

"Ostali smo u vrhu tabele i rezultat je za nas dobar. U prvih 15. minuta je bilo idealno i tome smo težili i mnoge stvari nisu štimale što će se morati mijenjati", rekao je Mičeta.

Naredno kolo Trebinjci gostuju u Brodcu gdje ih dočekuje ekipa FK "Jedinstva".

FK "Leotar": Perišić, Ljubibratić, Andrić (Komlen od 65 minuta), Vučić, Ramić, Zeečević, Medan, Begenišić ( Janjić od 30 minuta), Brković ( Spaić od 40 minuta), Ristič, Todorović.

FK "Mladost": Guzina, Bokić ( Antelj od 87 minuta), Nikolić ( Delić od 89 minuta), Koprivica, Bratić, Lozo, Goranović, Ćeranić, Dubljević ( Vuković od 75 minuta), Jokanović, Komnenić.