Jedna od najperspektivnijih bh. kompanija, Alma Ras, u godini kada bilježi jubilej i proslavlja 20 godina uspješnog poslovanja, svoju prodajnu mrežu obogatila je za još jedno prodajno mjesto.

alma ras otvaranje (5)-min.JPG

Na adresi Desanke Maksimović 15, u Trebinju, otvoren je prvi butik u ovom gradu.

U novootvorenom butiku, kupci će moći pronaći "Basic" liniju koja je nastala na osnovu želja i potreba "loyalty" kupaca, te sezonske kolekcije koji prate svjetske trendove i čine da se dame osjećaju uvijek senzualno i poželjno.

Pripadnice nježnijeg spola, kada jednom isprobaju modele iz ekskluzivnih linija,
čiji modeli su izrađeni od materijala koji nježno dodiruju i prate žensku siluetu, više neće imati dileme oko izbora donjeg rublja i spavaćeg programa za posebne prilike.

alma ras otvaranje (2).JPG

Na zadovoljstvo svih, pored donjeg rublja i spavaćeg programa u Alma Ras butiku možete pronaći i odjevne komade koji se odlično kombinuju sa ostatkom garderobe zaokružujući željeni stil.

Vođeni idejom kako ne bi samo žene trebale biti privilegovane u kreiranju rublja, posebna pažnja posvetila se i muškarcima kroz brend Manners.

alma ras otvaranje (1).JPG

Ovaj brend predstavlja modernog muškarca koji prati trendove, onoga koji uvijek teži novim standardima donjeg rublja i spavaćeg programa.

"Izuzetno smo sretni što smo u prilici družiti se s našim kupcima u Trebinju. Od sada ljubitelji finog donjeg rublja i spavaćeg programa imaće priliku uživati u domaćim brendovima Alma Ras i Manners. Kompanija Alma Ras poznata je po raznovrsnosti asortimana, pa tako pored ženskih i muških brendova u našim buticima možete pronaći 'AR Kids liniju za djecu', čiji materijali su isključivo evropskog porijekla", istakla je Mervana Muhović, PR kompanije Alma Ras.

alma ras otvaranje (4)-min.JPG

Pored promotivnih cijena, prvih 50 kupaca očekuju vrijedni pokloni.

alma ras otvaranje (3).JPG

Sve novitete i pogodnosti možete pogledati na oficijelnim stranicama Alma Ras i Manners:

www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim/ 

www.facebook.com/manners.man.in.motion/