U 25. kolu Druge lige Republike Srpske grupa-istok, FK "Leotar" je na svom terenu pobijedio lidera na tabeli FK "Sloga" iz Gornjeg Crnjelova rezultatom 1:0 (1:0).

leotar-vlasenica.jpg

Utakmica koja je odigrana po veoma lošem vremenu, zadovoljila je nekoliko desetina gledalaca.  Bilo je šansi, ali samo je jedna iskorištena. Gol je postigao Brković i to mu je prvijenac ove godine.

Do kraja utakmice ostao je ovaj rezultat. Treba istaći da je do sada Sloga dala 77, a primila samo osam pogodaka.

Na utakmici je viđeno šest žutiih i jedan crveni karton koji je dobio Todorović u 90. minutu.

Nakon utakmice trener Leotara Rajko Mičeta bio je zadovoljan igrom svojih momaka, koji su se dostojno suprostavili prvom na tabeli i novom članu Prve lige Republike Srpske.

"Protivnička ekipa se pokazala kao jedna tvrda i dobra ekipa i zasluženo su prvi, ali smo uspjeli da ih pobijedimo", kazao je Mičeta.

Povreda Ramića, kartoni Spaića, isključenje Todorovića - to su igrači na koje se ne računa u srijedu protiv FK "Jedinstva" iz Brčkog.

Nakon 25. kola, a Leotar ima utakmicu manje, Trebinjci imaju 36 bodova i nalazi se na petom mjestu.

FK "Leotar": Perišić, Andrić, Vučić, Janjić, Ramić (Komlen od 92. minuta), Zečević, Spaić, Begenišić, Brković (Medan od 76. minuta), Ristić, Todorović.

FK "Sloga": Bodiroga, Dupor (Krbanjević), Panić, Sakan, Đurić, Karaman, S. Janjić, Marković, Lazić, Klasanović, Miljković ( Zec od 46. minuta).