U 25. kolu Druge lige Republike Srpske FK "Leotar" će sutra na "Policama" dočekati lidera na tabeli FK "Sloga" iz Gornjeg Crnjelova. U proteklih mjesec dana Trebinjci su odigrali sedam utakmica u ritmu srijeda i subota u prvenstvu i Kupu, a takav period je opet pred njima.

fudbal.jpg

Mali broj igrača, njih 19, a među njima tri golmana, pa je uvijek upitno sa kojim će sastavom Leotar odigrati utakmicu. Treba znati da je u prošlom kolu u Brčko otišlo svega 13 igrača, od kojih dva golmana.

Sutrašnja utakmica je derbi kola, a na Police dolazi ekipa koja ima 21 bod više u odnosu na najbližeg konkurenta, a u svom pogonu ima 25 igrača.

"U narednih sedam dana čekaju nas tri utakmice - ova protiv Sloge, pa u srijedu zaostala protiv Jedinstva iz Brčkog, nakon čega idemo u Nevesinje", kazao je trener Leotara Rajko Mičeta.

To je sigurno naporno za njegove momke, veliki je broj utakmica i tražiće se najbolji način kako se suprotstaviti protivnicima, a sačuvati se od povreda i žutih kartona, kako bi što više igrača bilo na raspolaganju.

Ova sezona je posvećena mladim igračima koji bi u perspektivi donijeli bolji rezultat, a koji su budućnost trebinjskog fudbala.

Prelo sutra sigurno neće istrčati na Police, a pod znakom pitanja su Spaić, Janjić i Medan za koje će se znati pred sam početak utakmice.

Početak meča je u 17.00 časova.