U 23. kolu Druge lige Republike Srpske - grupa istok, FK "Leotar" pobijedio je na Policama FK "Guber" iz Srebrenice 2:0 (1:0). Ovo je deseta pobjeda Trebinjaca i sa današnjim bodovima ukupno su osvojili 33 boda i nalaze se na petom mjestu na tabeli.

fk leotar guber.JPG

Domaćini su već u prvom minutu preko Ristića imali priliku, ali golman gostiju bio je na mjestu. U 17. minutu Zečević je rezantnim udarcem doveo u vođstvo svoju ekipu od 1:0.

Domaćini su nakon toga imali i dvije stative preko Zečevića u 25. i Brkovića u 39. minutu.

U drugom poluvremenu Leotar je imao šansu preko Begenišića, ali golman Bogićević brani. U 61. i 62. minutu Spaić je imao dvije prilike, ali mreža gostiju je ostala netaknuta.

Zečević je u 64. minutu iskosa, sa desne strane, po zemlji, šutirao i lopta je ušla u desnu stranu golmana gostiju i to je 2:0. Nakon toga, u 68. minutu Todorović je šutirao, Bogićević brani, a u 85. minutu je prečka spasila goste da Zečević postigne svoj het-trik.

Poslije utakmice, trener Rajko Mičeta je rekao da se pribojavao ovog meča zbog umora u Kupu Republike Srpske u Krupi. Ipak, njegovi momci su skupili dovoljno snage i imali su dosta šansi.

"Svih 90 minuta su igrali disciplinovano i u svim segmentima sam zadovoljan, a predstoji nam težak period jer ćemo igrati srijeda-subota, a broj igrača je mali", rekao je Mičeta.

FK "Leotar": Perišić, Ljubibratić, Andrić, Vučić, Ramić, Zečević (Bratić od 86. minuta), Spaić, Begenišić, Brković, Ristić ( Komlen od 86. minuta), Todorović (Šešelj od 86. minuta). Trener: Rajko MIčeta.

FK "Guber": Bogićević, Borić, Cibralić, Skejić, Đurić, Avdić, Petrović, Ćirković, Merdžić, Janjić, Jašarević. Trener: Adis Cibalić.