U revanš utakmici polufinala Kupa Republike Srpske FK "Leotar" poražen je u Krupi na Vrbasu od FK "Krupa" rezultatom 3:0 (1:0). Ovom pobjedom domaćin se plasirao u finale Kupa RS jer je prvi meč na Policama koji je odigran prije mjesec dana završen 0:0.

leotar-velez.jpg

U prvom poluvremenu viđen je samo jedan pogodak i to u mreži Trebinjaca, a gol je postigao u 6. minutu Nusmir Fajić.

Domaćini su imali još jednu odličnu priliku preko strijelca jedinog pogotka u prvih 45 minuta, ali lopta je otišla pokraj gola golmana Perišića.

Igrači trenera Rajka Mičete hrabro i otvoreno su odigrali ovaj period utakmice. Imali su prilike preko Ristića, Zečevića i Brkovića, ali golman Kutić je ostao nesavladiv. 

U drugom poluvremenu popustila je koncentracija u igri Trebinjaca što koriste protivnički igrači i daju dva gola. Prvo Fajić svojim drugim golom dovodi Krupu u vođstvo od 2:0, a nakon toga Nikodijević postavlja konačan rezultat 3:0.

Drugoligaš grupe Istok namučio je Krupu i dokazao da nije zalutao u polufinale Kupa Republike Srpske. Trebinjci nisu iskoristili svoje šanse u prvom poluvremenu, sreća im je okrenula leđa.

Protivnik Krupi u finalu Kupa Republike Srpske je FK "Radnik" iz Bijeljine koji je nakon penala bio bolji od domaćina FK "Alfa-Modriča".