Na humanitarnom sportskom turniru za našeg sugrađanina Danijela Pudara Džaje, koji se održava u bivšoj kasarni, učestvuju 53 ekipe iz Trebinja i drugih opština Hercegovine, koji se takmiče u malom fudbalu, basketu i odbojci u muškoj i ženskoj konkurenciji.

humanitarni turnir za dzaju trebinje 2018.JPG

Na sportskim terenima je postavljena humanitarna kutija u kojoj će svi koji žele moći da daju svoj dobrovoljni prilog za nastavak Džajinog liječenja, kažu na Fakultetu za proizvodnju i menadžment, koji je organizator turnira.

Dušan Jokanović, dekan FPM, kaže da su u saradnji sa Udruženjem studenata ovog fakulteta odlučili da organizuju humanitarni turnir za našeg sugrađanina, kome je neophodan novac za nastavak liječenja.

„Studenti našeg fakulteta pokazali su nešto što bi svi mi trebali da imamo – visok stepen društvene odgovornosti za pogled u one koje imaju životne probleme i nadamo se da smo našem sugrađaninu Danijelu Pudaru – Džaji na ovaj način pružili moralnu i materijalnu podršku“, rekao je Jokanović.

humanitarni turnir za dzaju trebinje 2018 a.JPG

Učesnike turnira je pozdravila i Danijela, Džajina sestra koja se zahvalila organizatoru i prenijela pozdrave od Danijela, koji je na rehabilitaciji u Dubrovniku.

"Šalje vam svima puno pozdrava i zahvaljuje se učenicima turnira što su uvijek uz njega“, kazala je ona.

Humanitarni turnir u šahu za Džaju igra se u novim prostorijama Šahovskog kluba „Leotar“ u centru grada, preko puta restorana „MG“, sa početkom u 16.00 časova.