Potpredsjednik Skupštine grada Trebinja Bojan Šapurić /DNS/ namjerava da podnese ostavku na ovu funkciju i da napusti skupštinsku većinu, saznaje TrebinjeLive.info.

bojan sapuric

Prema nezvaničnim saznanjima, Šapurić je ovo saopštio svojim bliskim saradnicima, koji ga u tome nisu podržali, jer se, kako saznajemo, naljutio jer nije bio pozvan na ručak prilikom posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Vinsku galeriju Vukoje.

Šapurić za TrebinjeLive.info nije želio ni da potvrdi ali ni da demantuje naša saznanja, navodeći da će se sve znati do naredne sjednice grada.

Izvor blizak skupštinskoj većini navodi da ovo nije prvi put da je Šapurić "nezadovoljan", te da je svojim partijskim kolegama u DNS-a u poručio da, ukoliko ga ne podrže da će napustiti partiju.

Kako saznajemo, na tu njegovu konstataciju, prvi ljudi DNS-a su samo odmahnuli rukom, među kojima i predsjednik stranke Marko Pavić i predsjednik gradskog odbora Petar Ivanković, koji nema namjeru da slijedi Šapurićev potez u gradskoj skupštini.

Skupštinska većina u Trebinju broji 22 odbornika, od njih 29 koliko ih ima u parlamentu.

Ljutnju prvo šifrovano podijelio sa fejsbuk prijateljima

sapuric-fb