U 19. kolu Druge lige Republike Srpske - grupa istok, FK "Leotar" je pobijedio na svom terenu ekipu FK "Budućnost" iz Pilica kod Zvornika rezultatom 5:0 (2:0).

leotar buducnost

Ovom pobjedom Trebinjci imaju 27 bodova uz gol razliku 26:17 i na tabeli su prestigli današnjeg rivala koji je ostao na 26 bodova uz golo razliku 35:35.

U prvom poluvremenu viđena je jedna lijepa igra oba protivnika. Domaćini su imali više prilika za golove, a dvije je iskoristio najbolji strijelac Trebinjaca Ristić u 12. i 33. minutu. I gosti su imali dvije prilike, ali golman Perišić je bio na visini zadatka i sačuvao svoju mrežu netaknutom.

U drugom poluvremenu još bolja igra igrača Rajka Mičete. U 77. minutu na dodavanje Zečevića sa lijeve strane, najbolje se snašao Spaić i sa nekoliko metara matirao golmana gostiju Radića za 3:0.

Pet minuta kasnije Spaić je asistent Zečeviću koji rezantnim udarcem sa 20 metara pogađa lijevi ugao gostiju za 4:0. Tačku na konačan rezultat stavio je kapiten Ramić koji je sa pet metara glavom postigao gol na centaršut Zečevića iz kornera.

Nakon utakmice, trener Rajko Mičeta je naglasio da su njegovi momci bili dominantniji tokom svih 90 minuta. Poslije dužeg vremena njegova ekipa je postigla pet golova i to je, dodaje, ohrabrujuće.

"Zadovoljan sam u svim segmentima igre, a naravno uvijek ima stvari koje se trebaju doraditi i u vrhu smo tabele gdje nam i jeste mjesto", rekao je Mičeta.

U sljedećem kolu Trebinjci su gosti FK "Sloga Junajted" iz Bijeljine.