Radovi na izgradnji vidikovca na ulazu u Trebinje iz pravca Bileće završeni su danas, čime je naš grad dobio kultivisan i uređen prostor za panoramsko razgledanje, potvrđeno je za TrebinjeLive.info u Turističkoj organizaciji.

vidikovac trebinje

Projekat je realizovala Turistička organizacija Grada Trebinja uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, s ciljem upotpunjavanja sadržaja boravka turista i proširenja i obogaćivanja turističke ponude grada.

Uz vidikovac koji je izgrađen od drveta i kamena i zauzima površinu  devet metara kvadratnih projektom su postavljeni i info tabla sa glavnim turističkim odrednicama u Trebinju, te kontejner za odlaganje otpadaka.

vidikovac trebinje

"Ovo je još jedan dodatni sadržaj u okviru koga će turisti, gosti i slučajni prolaznici moći da se odmore, okrijepe i uživaju u panoramskoj ljepoti Dučićevog grada", navode u Turističkoj organizaciji.

Realizacijom ovog projekta Trebinje je stalo u red rijetkih turističkih destinacija u RS i BiH koja posjeduje ovakav sadržaj, koji turistima i lokalnom stanovništvu omogućuje da na interesantniji i zanimljiviji način provedu svoje vrijeme tokom svog boravka u gradu.

vidikovac trebinje