color studio

Juče je na adresi Trebinjskih brigada broj 15 otvorena nova poslovnica Color Studia, u kojoj svi zainteresovani mogu pronaći proizvodni program fabrike „Maxima“ Lučani, kao i drugi asortiman prepoznatljiv u dosadašnjem poslovanju Color Studia.

color studio tb

Color Studio je preduzeće koje se bavi trgovinom kompletnih materijala za završne radove u građevinarstvu.

Novo partnerstvo dvije izuzetno uspješne porodične kompanije, „Maxime“ Lučanii Color Studia Trebinje, pružiće potpuno zadovoljstvo kupovine kupcima širom Hercegovine.

Kompanija Maxima je porodična firma osnovana 1990. godine kao trgovina bojama. Uvidjevši da na tržištu nema dovoljne ponude kvalitetnih unutrašnjih boja, 1994. godine porodica donosi odluku da otpočne proizvodnju istih. Taj razvojni put počinje proizvodom Maxipol-a, koji je ovu kompaniju učinio prepoznatljivom.

Danas, kompanija Maxima ima kapacitet od 1000 tona gotovog proizvoda na dan sa portfoliom proizvoda kojima nudi rešenja za sve završne radove u građevinarstvu.

Strast ka usavršavanju postojećih proizvoda i osvajanju novih tehnologija, posvećenost kupcima i njihovim potrebama, vjerovanjem da je kvalitet jedini imperativ u ophođenju prema receptuiranju, proizvodnji i distribuciji proizvoda, doveli su kompaniju Maxima na mjesto najuspešnijih firmi iz ovog regiona u oblasti proizvodnje materijala za završne radove u građevinarstvu.

Najveća vrijednost koja odlikuje Maximu predstavljaju lojalni kupci kao i najbolji odnos kvaliteta i cijene što je prepoznato kroz veliko povjerenje u ovaj brend.

Color Studio je uvoznik i distributer asortimana Maxime.

Svim našim kupcima nudimo uslugu kompjuterskog nijansiranja boja i fasada.

U NOVOJ POSLOVNICI „COLOR STUDIJA“ POTRAŽITE:

- KAMENU VUNU

- VIJČANU ROBU

- OKOVE

- UNUTRAŠNJE I FASADNE BOJE

- LJEPILA I LAKOVE ZA PARKET

- BOJE ZA DRVO I METAL

- DEKORATIVNI STIROPOR

- SVE VRSTE STIROPORA ZA FASADE

- LJEPILA ZA KERAMIKU- HTZ OPREMA I ALATI

- FUG I GLET MASE

- KROVNE FOLIJE

- PARNE BRANE

- HIDROIZOLACIJE

- BOJE ZA BETON

- TAPETE

- SUVA GRADNJA

- ALU I DRVENE MERDEVINE

- SKELE
Na adresi Trebinjskih brigada 15, osim Maxima programa, pronaći ćete i program proizvođača iz drugih srodnih oblasti poput renomiranih brendova Chromos svjetlostZvezda, TKK, Krausse, Soudal, Commel, Schuller, Apolo Mea, Fimet Maniglie, Palisad, Titan, Projahn, Spokar itd.

ISKORISTITE I SPECIJALNU PONUDU MAXIPOL BOJE ZA UNUTRAŠNJE ZIDOVE – UZ KUPLJENIH 15 litara NA POKLON DOBIJATE 3 litra

Uvjerite se i sami u kvalitet usluga u novom prodajnom objektu, na adresi Trebinjskih brigada 15, na južnom gradskom izlazu.

Color Studio i dalje sa vama u prodajnom objektu u naselju Bregovi, na adresi Herceg Stefana Kosače 9.

Radno vrijeme: 

radnim danom od 7 do 19 časova

subotom od 7 do 17 časova

nedjeljom od 9 do 12 časova

Kontakt telefon: 059 22 77 00

E-mail: colorstudiotb@gmail.com

Web: www.colorstudio.ba

cof