U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Republike Srpske FK "Leotar" sutra dočekuje člana Premijer lige BiH FK "Krupa" iz Krupe na Vrbasu.

fk leotar pripremna utakmica (1)

Trebinjci koji su prošle sezone došli u finale Kupa i ove sezone žele da naprave podvig protiv renomiranog protivnika.

Protivnik čiji se trener Slobodan Starčević godinama nalazi na klupi premijerligaša (najduže od svih trenera) uspješno vodi svoj klub u Ligi za prvaka BiH i vjerovatno će na teren izvesti najjaču ekipu jer je pauza u prvenstvu dvije sedmice.

Klub sa Polica kao finalista prošlogodišnjeg Kupa u obavezi je da se predstavi u najboljem svijetlu i da daju posljednje atome snage da pokušaju iznenaditi protivnika.

"Svi mi u klubu imamo respekt i poštovanje prema protivniku, nadam se da će teren biti dobar i da će se oba tima predstaviti publici na pravi način", rekao je Rajko MIčeta.

Iznenađenja su moguća, ali svi igrači koji istrče na teren potrudiće se da pokažu pozitivan utisak.

Igrački kadar od 19 momaka je spreman, svi su zdravi i spremni za igru.

Na jednoj strani spoj mladosti i iskustva - Ramić, Andrić, Todorović, Perišić, Medan, Vučić, Janjić..., igraće protiv premijerligaša koji ima u kontinuitetu odličan rezultat u posljednjih nekoliko godina, a predvode ih Marjanović, Kulić, Maksimović, Vukotić, Mirosavljević, Makitan...

Prvenstvo je prvenstvo, ali Kup je Kup. U prvenstvu Leotar ne može da bude prvi i opredjeljenje je da se ove sezone afirmišu mladi igrači kroz prvenstvo i Kup.

Neki su se afirmisali i idu uzlaznom putanjom, a pružiće se prilika svim igračima da se vidi u perspektivi kluba na koga se može računati u budućnosti.

U klubu se potajno nadaju da će do naredne sezone konsolidovati redove i napraviti situaciju da od prvog kola jurišaju na prvo mjesto.

U upravi kluba nadaju se lijepom vremenu i pozivaju sve ljubitelje fudbala da dođu na Police jer će sigurno uživati u dobroj fudbalskoj predstavi, a navijanje i podrška sa tribina je potrebna da se pokuša iznenaditi gosti.

Polufinale Kupa je u srijedu sa početkom u 14.00 časova.