Turistička organizacija grada Trebinja će uzeti učešće na 27. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo "METUBES", koji će se u periodu od 22. do 24. marta održati u Budvi.

sajam turizma budva

Nastup će po prvi put biti realizovan u okviru samostalnog promotivnog štanda veličine 16 metara kvadratnih, gdje će posjetiocima i stručnoj javnosti Crne Gore i regiona biti predstavljena cjelokupna turistička ponuda Trebinja, kao i privredni subjekti koji se bave pružanjem usluga u turizmu.

Ako se uzme u obzir blizina tržišta i veliki broj turista koji u Trebinje dolazi iz ovog dijela Crne Gore, posebno kroz realizaciju jednodnevnih organizovanih obilazaka, ovaj sajam je jedan od najznačajnijih za predstavljanje turističke ponude Trebinja.

Ova tradicionalna manifestacija obuhvata prezentaciju turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija...