U Domu mladih u Trebinju se po prvi put publici predstavila najmlađa grupa iz našega grada - "7 nebo", sastavljena od talentovanih muzičara starosti od 13 do 21 godine.

koncert 7 nebo trebinje (2)

Postavu benda čine bubnjar Milan Pikić, violista Danijel Pejanović, ritam gitara Igor Mihajlović, basista Dobroslav Koprivica i vokal i gitara Mitar Karadeglić.

Prije koncerta, mladi rokeri su bili uzbuđeni, jer su dočekali i taj dan da se predstave svojim sugrađanima. Svirali su pjesme Bajage i Zabranjenog pušenja, kao i osam svojih pjesama.

"Ove pjesme su naš autorski rad, a najkraća je pjesma koja traje pet minuta", rekao je član benda Danijel Pejanović.

Ova grupa svira rok što im je osnova, ali ima ima dosta prizvuka. Tu je viola i malo "baca" na ruski bend. Svako od članova grupe sluša drugačiju vrstu muzike i svako od njih donesi svoju vrstu muzike i tako dolazi do pravljenja nečega novog.

koncert 7 nebo trebinje (2)

Dobri komentari na koncertu daće sigurno poleta mladim rokerima. Publika je dobro prihvatila njihove numere i zdušno ih bodrila. Tokom koncerta davala im je podršku, a oni su im to odličnom svirkom vratili.

Koncert je trajao sat vremena uz igru i ples mladih Trebinjaca.

Želja im je da sviraju u klubu "Andergraund", a ubrzo će ići u Dubrovnik, gdje će se otvoriti prostor za mlade bendove koji se trebaju probiti.

Cilj im je da snime album do ljeta.