U 19. kolu Prve lige Republike Srpske u košarci, KK "Leotar" u nedjelju na svom parketu dočekuje KK "Prijedor" iz istoimenog grada.

kk leotar

Trebinjci su do sada pobijedili u 17 utakmica i doživjeli jedan poraz, a gosti su u svoj konto uknjižili samo četiri pobjede i 14 poraza.

U prošlom kolu Prijedorčani su izgubli kod kuće od KK "Varde", ali su prije toga u uzbudljivoj završnici izgubili u Banja Luci od KK "Borac" sa samo četiri koša razlike 80:76.

Dan više za odmor došao je dobro za oporavak Radmilovića, a i Vuković je van stroja tako da igrači trenera Dražena Šegrta spremno dočekuju ekipu iz Prijedora.

"Dosadašnjim dijelom sam prezadovoljan i mogu da kažem da su momci ispunili 120% što se od njih očekivalo i sigurni smo u;esnici plej-ofa samo je pitanje pozicije", rekao je Šegrt.

Lužajić, Raičević, Radmilović, Marić, Milišić, Fimić, Tunguz..., raspoređuju koševe tako da u svakoj utakmici minimum po pet igrača ima dvocifren koš učinak.

Trener Šegrt ne želi u svojoj igri da se jedan igrač ističe sa 25 do 30 koševa, a da ostali imaju minoran učinak i zahtjeva kolektivnu igru.

Kolektivna igra, sloga i borbenost na terenu, agresivnost tokom cijele utakmice krase ove jeseni i zime Trebinjce tako da igrači pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu u što većem broju da ih bodre.

Utakmica između KK "Leotar" i KK "Prijedor" igra se u nedjelju sa početkom u 19.00 časova.