Na području Policijske uprave Trebinje, dana 8. marta 2018. godine, evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i saobraćajnih nezgoda.

Policijaja

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su na teritoriji Opštine Bileća pronašli i lišili slobode 11 lica iz Sirije, dok su policijski službenici Policijske stanice Gacko na teritoriji Opštine Gacko pronašli i lišili slobode četiri lica iz Pakistana, za koja se pretpostavlja da su došla iz pravca granice Crne Gore.

Navedena lica su predata u nadležnost Granične policije Bosne i Hercegovine.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.N. počinilo krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policijska stanica Berkovići je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.F. počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.