U prepunoj pozorišnoj sali Kulturnog centra, više od 200 mališani iz vrtića "Naša radost" priredili su tradicionalnu osmomartovsku priredbu.

8 mart priredba nasa radost (1)

Lijepo obučeni, naučenih scenskih pokreta od svojih vaspitača pokazali su ono što su vježbali u posljednjih mjesec dana. Bilo je tu igre, plesa, sviranja gitare, trube, obuvanja cipela sa visokom petom, do neizbježnih očeva koji čitaju novine.

"Jedan od ciljeva ove manifestacije je da pokažemo djeci da na ljubav treba uzvratiti ljubav i ovo je prilika da oni kroz igru, ples i pjesmu odužuju svojim roditeljima koji njima posvećuju pažnju, nježnost, brigu, ljubav u svakodnevnom životu", rekao je direktor Aleksandar Vukanović.

Jana, Ivana, Tea..., sa osmijehom na licu kažu da su za svoje majke plesale ples "Kad se male ruke slože" i da su im na taj pokazale ljubav.

Vaspitač Radmila Karić, koja je sa svojom grupom učestvovala u programu "Djeca", imala je samo riječi hvale na djecu koja su bila marljiva i strpljiva prilikom vježbanja, jer su svi htjeli da pokažu svoju zahvalnost svojim majkama i da im čestitaju 8. mart.

"Ljubav je najveći poklon", naglasila je Karić.

U programu je učestvovalo 12 grupa iz sva tri objekta.

8 mart priredba nasa radost (1) 8 mart priredba nasa radost (1)