Trebinjski "Grobari" sinoć su se po deveti put okupili u Domu mladih, a gosti večeri su bili i grobari iz Nikšića, Dubrovnika, Beograda, Kotora, Bileće, Gacka, koji su se uz pjesmu družili i pričali o voljenom klubu.

9 crno belo vece trebinje (1)

Među okupljenima je bilo svih starosnih grupa - od sedam do 77 godina, njih više od 300, koji su kazali da im je drago što se u našem gradu, već sada tradicionalno, održavaju "crno-bele večeri".

Gosti su došli sa svih strana, a među njima je bio i lijevi bek "Partizana" Nemanja Antonov, proslavljeni as ovog kluba Aleksandar Trifunović i potpredsjednik kluba Vladimir Vuletić.

Sve prisutne je zabavljala popularna grupa JNA.

Udruženje grobara iz Trebinja, pored odlazaka na utakmice svog voljenog kluba, organizuju i razne humanitarne akcije kao što su dobrovoljno darivanje krvi i prikupljanje pomoći za Crveni krst, te redovno učestvuje u akcijama čišćenja grada.

"Drago nam je što su nam došli iz Beograda renomirani gosti, nadamo se da će na ljeto FK Partizan odigrati utakmicu na Policama, a naše udruženje želi da stvara lijepu sliku o navijačima", rekao je predsjednik Udruženja Aleksandar Damjanović.

Lijevi bek Partizana Nemanja Antonov je prvi put u gradu na jugu Republike Srpske i za kratko vrijeme oduševio se Trebinjem. Mnogo je čuo lijepih stvari o našem gradu i imao je tople preporuke od svog kolege iz omladinske reprezentacije Mijata Gaćinovića sa kojim je osvojio titulu Svjetskog prvenstva.

"Moje želje vezane su za Partizan i nadam se da ćemo osvojiti Kup ove godine", kazao je Antonov.

9 crno belo vece trebinje (1)

Vladimir Vuletić je dosta puta bio u Trebinju, ali u svojstvu potpredsjednika Partizana prvi put. Nije krio oduševljenje svojim dolaskom jer se na jugu Srpske osjeća kao kod kuće.

"Republika Srpska je više od dvije decenije bastion srpstva, a Trebinje kao jedan od njenih dragulja je bastio grobarstva i možemo da budemo samo srećni i ponosni što ovakva iskrena i časna emocija postoji ovdje", iskren je Vuletić.

"Grupa JNA" je po peti put u Trebinje, a sinoć im je bila treća svirka.

9 crno belo vece trebinje (1)

Za članove benda dolazak u Trebinje znači mnogo lijepih uspomena i emocija. Za njih su svirke kao utakmice jer šire ljubav prema klubu i samo su tome orijentisani.

"Trebinje je mnogo bitan grad, kao i sama navijačka grupa jer je stala iza nas kad smo izdali prvi album, a ovde smo imali prvu veliku promociju", kazao je Marko Trmčić Krsma, frontmen, vokal i ritam gitara Grupe JNA.

Druženje i pjesma su potrajali do kasnih noćnih sati.