Na području Policijske uprave Trebinje, dana 28.2.2018. godine, evidentirano je jedno krivično djelo. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

policija

Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala J.P. počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Lj.V. počinila krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policisjka stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.M. počinilo krivično djelo krađa.

Policisjka stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su lica inicijala V.M. i R.L. počinila krivično djelo krađa.