Zoran Anđušić nije prešao u SNSD, supruga mu nije zaposlena u Hidroelektrane na Trebišnjici /HET/ i u narednom periodu će kao i do sada biti član PDP-a i oštra opozicija lokalnoj vlasti, poručio je ovo u telefonskoj izjavi za TrebinjeLive.info sam Anđušić, stavljajući tako tačku na razne spekulacije, koje su ovih dana prisutne u trebinjskoj javnosti.

PDP

On je istakao da je neko zlonamjerno "proturio" priču da je napustio PDP i priklonio se vladajućem SNSD-u, što je, kako kaže, notorna laž, navodeći da je sve povezano sa njegovim nedolaskom na posljednju sjednicu skupštine grada.

"Istina je da nisam bio na posljednjoj sjednici skupštine, ali ne zato što sam sam bilo gdje 'preletio', već iz razloga što sam morao privatno da otputujem van Trebinja", poručio je Anđušić.

O tvrdnjama da mu je žena zaposlena u HET, na HE "Trebinje I", Anđušić kaže da je to nova laž, u koju su, nažalost, neki povjerovali i počeli čak i javno da ga prozivaju.

"Žao mi je što su ljudi u te laži povjerovali. Zoran Anđušić nije, niti će biti na prodaju. Član sam PDP-a i kluba odbornika ove stranke u trebinjskoj skupštini i to ne mislim da mijenjam", poručio je Anđušić.

Da u Zorana Anđušića imaju apsolutno povjerenje i da dobro osmišljena i upakovana laž nije tačna, potvrdio je za naš portal i Ljubiša Krunić, šef kluba odbornika PDP-a u lokalnoj skupštini.

Anđušić će, ispred PDP-a, činiti delegaciju BiH koja će u prvoj polovini marta učestvovati na savjetovanju u Berlinu.