Želite li udoban i bezbjedan prevoz u kvalitetnim vozilima i sa ljubaznim i profesionalnim vozačima, onda je vrijeme da počnete da koristite usluge "Alo taksija".

alo taxi trebinje

Za njihove usluge potrebno je samo da pozovete broj 1526 i "Alo taksista" će biti na traženoj lokaciji u najbržem mogućem roku.

Uz to, ne morate da brinete kada ih pozivate, jer su dostupni 24 časa. U svakom momentu, bilo da je dan ili noć, "Alo taksi" će doći po vas.

Alo taksi je u isto vrijeme i pratilac savremenih trendova taksi prevoza, pa ih možete kontaktirati i putem vajbera: +387(0)65/644-425.

Možete, takođe, pozivom na kratki ili vajber broj da unaprijed zakažete vožnju.

Za veoma kratko vrijeme "Alo taksi" je uspio da značajnim poboljšanjem kvaliteta usluge postane specifični znak drugačije i bolje taksi usluge u Trebinju.

alo taxi trebinje (1)

Na raspolaganju su vam gradska i vangradska usluga, te poslovna putovanja u udobnim i dobro opremljenim vozilima.

Glavna ideja novoosnovane taksi usluge u našem gradu je da kako Trebinjcima, tako i brojnim turistima pruži bezbjedan i kvalitetan prevoz u novim vozilima sa uniformisanim vozačima i po pristupačnoj cijeni, kako to rade i gradovi u regionu.

Ovim će se dodatno poboljšati kvalitetna turistička ponuda, koja je u Trebinju u posljednjih nekoliko godina u ekspanziji.

alo taxi trebinje (1)

Cilj im je i da zaposle što veći broj mladih ljudi, prvenstveno profesionalne vozače, koji imaju diplomu o završenom najmanje trećem stepenu obrazovanja saobraćajne struke-vozač motornog vozila ili diplomu o završenom najmanje četvrtom stepenu obrazovanja saobraćajne struke drumskog smjera.

Svoju biografiju možete da pošaljete na imejl: alotaxitrebinje@gmail.com, a kandidati koji zadovolje uslove biće pozvani na razgovor.

Sve novosti iz "Alo taksija" možete da saznate i na njihovoj fejsbuk stranici.

Profesionalni vozači

Nova vozila

Bezbjedna vožnja

Pristupačna cijena

1526

Vajber broj: +38765/644-425 alo taxi trebinje (1)alo taxi trebinje (1)