Iz Gradske uprave Trebinje preporučili su građanima da zahtjeve u vezi sa infrastrukturnim problemima upućuju mjesnim zajednicama i nadležnom odjeljenju, u koje je već pristiglo 114 zahtjeva.

trebinje grad vazduh

U Gradskoj upravi ističu da građani moraju da budu strpljivi, jer se svi problemi ne mogu završiti u jednoj godini, s obzirom da se radi o velikim sredstvima, ali da bi u naredne dvije-tri godine trebalo da budu riješeni.

U ovoj godini, kažu, biće rješavani infrastrukturni problemi u prigradskim i ruralnim područjima, a u 2019. godini veći dio sredstava biće uložen za rješavanje ovih problema u gradskoj zoni Trebinja.

Iznad Osnovne škole "Sveti Vasilije Ostroški" u Gorici uskoro će biti postavljanji stubovi sa LED rasvjetom čime će ova saobraćajnica, kojom se kreće veliki broj školaraca, biti u potpunosti osvijetljena. Time će biti riješen jedan od gorućih problema ovog naselja koga su prošle godine delegirali mještani.

U Gradskoj upravi ističu da su u toku razgovori predstavnika nadležnog odjeljenja i mjesnih zajednica kako bi se sagledalo koji problemi moraju biti prioriteno rješavani.