U drugoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva FK „Leotar“ je na Policama pobijedio FK „Velež“ iz Nevesinja rezultatom 3:1 (1:1).

leotar velez

Pripremna utakmica klubova koji se takmiče u Drugoj ligi Republike Srpske - grupa istok protekla je u fer i borbenoj igri obje ekipe.

U 10. minutu sa desne strane centrirao je Ljubibratić, a najviši u kaznenom prostoru bio je Ristić koji je loptu poslao u mrežu gostiju za vođstvo Leotara od 1:0.

Gosti su izjednačili u 31. minutu kada je na odbijenu loptu natrčao Vučetić i iznenadio golmana Perišića. Dva minuta prije odlaska na odmor Medanov šut sa 30 metara pogađa „rogalj“ i sa rezultatom 1:1 otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu, Andrić koji je danas bio veoma zapažen u redovima Leotara prvo je pogodio prečku u 57. minutu, a samo dva minuta kasnije njegov odličan šut završio je kraj gola gostiju.

U 72. minutu Medan je sa nekoliko metara nogom postigao drugi pogodak za domaću ekipu. Samo dva minuta kasnije na odbrambenu loptu igrača gostiju natrčao je Vučić i sa 15 metara postigao treći pogodak.

Do kraja utakmice nije bilo više prilika, tako da se utakmica završila sa rezultatom 3:1.

Nakon utakmice, trener Rajko Mičeta je rekao da je bilo momenata u padu igre koja je uzrokovana umorom i lošim terenom.

„Raduje me što smo postigli tri pogotka i što Ristić nastavlja kontinuitet golova", istakao je Mičeta.

U narednom pripremnoj utakmici Leotar će se sastati sa ekipom Čelika iz Nikšića.