Novinar portala TrebinjeLive.info Želimir Kovačina dobitnik je "Zlatnog pera" za 2017. godinu, odlučio je stručni žiri tradicionalnog izbora za najbolje sportiste grada.

izbor najboljeg sportiste trebinja 2017 (1)

Kako je navedeno u odluci žirija, Kovačina je u protekloj godini ispratio sve sportske događaje i napisao veliki broj izvještaja, bilo da je riječ o pojedinačnim ili kolektivnim sportovima, zbog čega je zaslužio ovo priznanje.

Naš kolega kaže da je veoma lijepo kada neko prepozna nečiji trud i rad, te da mu je posebno drago što je nagradu dobio od onih koji su čitav život u sportu.

"Ovo je dodatni podstrek da još bolje i kvalitetnije u redakciji TrebinjeLajva nastavimo da pratimo sportska dešavanja. Važno je i da imamo publiku koja sve te tekstove redovno prati, a onda nam daje sugestije, pohvale, a zašto ne i kritiku", kazao je Kovačina.

On se zahvalio ljudima koji su prepoznali medijsku promociju trebinjskog sporta na najčitanijem i najuticajnijem portalu istočne Hercegovine.

U redakciji portala TrebinjeLive.info sa radošću su primili ovu vijest, uz čestitke kolegi na priznanju i nagradi.

"TrebinjeLive je danas prepoznatljiv po brzim i tačnim vijestima, ali i po ljudima koji za njega i čitaoce svakodnevno neumorno rade, obezbjeđujući brze i tačne informacije", kažu u redakciji portala.

Možda o tome koliko u našem timu, istina malom ali vrijednom, svi rade sa velikom ljubavlju, govori i podatak da nas u 2018. u prosjeku dnevno čita više od 12.000 ljudi. Ali o tome ćemo na kraju mjeseca.