U prvoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva u Drugoj ligi Republike Srpske - grupa istok, FK "Leotar" je na "Policama pobijedio FK "Radnički Šabački" iz Šapca rezultatom 2:0 (1:0).

fk leotar pripremna utakmica (2)

Po lijepom i sunčanom vremenu fudbaleri oba tima prikazali su solidnu igru. Član Mačvanske okružne lige po prvi put je gostovao na Policama i sa zadovoljstvom su prihvatli poziv da dođu u Trebinje da odigraju utakmicu.

U 4. minutu, nakon kornera koji je izveo Medan, kapiten Ramić je sa desetak metara nogom šutirao u nebranjeni dio protivničkog gola i to je bilo 1:0. Ovo je bio i prvi gol Trebinjaca u zvaničnim utakmicama u 2o18. godini.

Medan je ponovo centrirao u 26. minutu. Lopta je došla do Ristića koji je glavom šutirao pored lijeve stative.

Drugo poluvrijeme odigravalo se većinom na sredini terena. Gosti su preko Gavrića u 80. minutu šutem sa oko 20 metara pogodili prečku. Dva minuta prije kraja na centaršut Zečevića, Ristić je glavom postigao drugi pogodak za 2:0.

U posljednjoj minuti Zečević je sam izašao ispred golmana gostiju koji je nadmudrio igrača Leotara, tako da je krajnji rezultat ostao 2:0.

Ekipa iz Šapca se pokazala kao dostojan protivnik Trebinjcima.

fk leotar pripremna utakmica (1)

Prema riječima trenera Leotara Rajka Mičete, igra je na momente bila više nego zadovoljavajuća.

"Bitno mi je bilo da u ovoj fazi priprema vidim koliko trkački i taktički možemo da se pokažemo u odnosu na ostale ekipe. U tom dijelu sam zadovoljan, ali ima nekih sitnica koje treba da ispravimo", rekao je Mičeta.

Njegovu ekipu sljedeća pripremna utakmica ponovo čeka na Policama, a protivnik je FK "Velež" iz Nevesinja.