Nemanju Šupljeglava /29/ ubio je noćas u kafiću "Merlot" u centru Trebinja njegov sugrađanin i poznanik Spaso Milišić /30/, koga je nekoliko sati nakon što je počinio ovo svirepo djelo policija lišila slobode.

merlot ubistvo

Nemili događaj se desio oko tri sata poslije ponoći, kada je Milišić, u sačekuši ispred toaleta ovog ugostiteljskog objekta, ubio Šupljeglava sa dva uboda nožem, potvrdio je patološki nalaz.

Koban ubod bio je u predjelu vrata, od koga je nesrećnom mladiću prerezana vratna arterija.

Iako je Šupljeglav u trebinjsku Službu hitne medicinske pomoći dovezen sa znacima života, ubrzo je preminuo.

Nakon što je izvršio krivičnog djelo, Milišić je pobjegao sa mjesta događaja, ali je jutros oko 7.30 časova lišen slobode u mjestu Bihovi, gdje je nastanjen, potvrđeno je u Policijskoj upravi /PU/ Trebinje.

Kobnom napadu je, kako nezvanično saznajemo, prethodila rasprava o djevojci, s obzirom na to da su dva mladića, s ostalim društvom, često viđana u ovom kafiću, gdje su, uglavnom, zajedno izlazila i za stolom sjedala.

Saznajemo i to da je povrijeđen i radnik pomenutog kafića, koji se uspješno oporavlja u trebinjskoj Bolnici. Zadobio je povredu šake, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Uviđaj su na licu mjesta jutros izvršili pripadnici Policijske uprave Trebinje, uz prisustvo nadležnog tužioca.

Trebinjci nemilo pričaju o protekloj noći, a poznanici i komšije nastradalog Šupljeglava o njemu imaju samo riječi hvale. Radio je kao automehaničar i bio momak sa primjernim ponašanjem, navode oni.

Ovo je drugo ubistvo u Trebinju za manje od tri godine. U maju 2015., u sačekuši ispred zagrade u kojoj je stanovao u naselju Police, ubijen je kik bokser Marko Đerić, koji je radio kao obezbjeđenje, takođe, u kafiću "Merlot".

Za  njegovo ubistvo, pravosnažno su osuđeni Trebinjci Miljan Ratković na 20 i Dako Pikula na 15 godina zatvora.