Možda je za šankom "Kafane kod besmrtnih" gužva, ali na ovoj slici moralo je da se nađe mjesto za Nebojšu Glogovca, "piše Noizz.rs". nebojsa glogovac kafana kod besmrtnih

Neko je juče prokomentarisao kako "onaj gore pravi nebesku predstavu i skuplja najbolju ekipu". Mogli bismo da dodamo da je upravo stigao glavni glumac. Neki su se sjetili i "Kafane kod besmrtnih" - Glogovac se odavno upisao među besmrtne.

Bio je jedan od najvećih, legenda koja će živjeti zauvijek i ostati prisutna u našim životima kroz filmske uloge uz koje smo odrastali, uz koje smo se mijenjali. Žao nam je onih koji ga nikad nisu gledali u pozorištu, njegovo ime je s razlogom bilo garancija dobre predstave. I nećemo prežaliti uloge koje nije stigao da ostvari.

U međuvremenu, Jugoslovenska kinoteka prikazaće njegova najznačajnija ostvarenja, a i mi ćemo ga, vjerovatno, i sami ponovo tražiti, otkrivati, upoznavati u filmovima zbog kojih smo ga zavoleli.

I dok mu kolege i prijatelji budu upućivali posljednje pozdrave na komemoraciji (12. februar u 11.00 sati, Jugoslovensko dramsko pozorište), biće nam lakše da vjerujemo da Glogovac sve to sluša sjedeći u dobrom društvu u toj nekoj nebeskoj kafani, nego da ga više nema.

Nebojša Glogovac će biti sahranjen u Aleji Velikana. Pored Milorada Mandića Mande.