U Trebinju je posljednjih godina izgrađeno nekoliko luksuznih hotela koji su uz postojeće obogatili ponudu smještajnog kapaciteta, u koje se turisti, kako kažu u recenzijama na "Booking.com", uvijek rado vraćaju.

Foto: Dražen 1804

Najbolju ocjenu na "Bukingu" ima hotel "Central park" u strogom centru Trebinja, koji, između ostalog, nudi i usluge masaže, terasu, restoran, bar, klimatizovane sobe sa bežičnim internetom i besplatan parking.

hotel central park trebinje

Tako Rada iz Srbije u svojoj recenziji o smještaju u ovom hotelu navodi: "Krevet je bio udoban, osoblje je bilo ljubazno, sve je bilo čisto".

Central park ima ocjenu 9,9.

Prati ga u stopu hotel "SL Industry" u trebinjskom naselju Gorica.

otvaranje hotela sl industry

U ovom objektu mogu da borave i kućni ljubimci. U ponudi su besplatan bežični internet, restoran i dječije igralište. Gosti mogu da uživaju u baru, dok je parking besplatan.

Sve hotelske sobe su klimatizovane i opremljene TV-om sa kablovskim kanalima. Automobili se mogu iznajmiti u okviru objekta.

"Sobe su veoma čiste, kupatilo je divno, ima sve što vam treba za ličnu higijenu, bife u sobi je odličan i ulazi u cijenu. Sve u svemu, hotel je za svaku preporuku", napisao je u recenziji Milan.

SL Industry ima ocjenu 9,6.

Hotel "Nar" se nalazi na svega jedan kilometar od centra grada, nudi restoran i bar. Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet i besplatan parking.

hotel nar trebinje

Sve sobe uključuju terasu, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, prostor za sjedanje.

"Čistoća, organizacija hotela i sobe, ljubaznost osoblja. Sve u svemu, impresionirani smo bili u svakom pogledu i žao nam je što nismo ostali duže", napisao je u recenziji Zoran.

Nar ima prosječnu ocjenu od 9,5.

Hotel Platani se nalazi u renoviranoj zgradi s početka XX vijeka, u centru Trebinja. Nudi klimatizovane sobe sa minimalističkim dekorom, modernim kupatilima i besplatnim bežičnim internetom.

hotel platani trebinje

U ponudi su jela tradicionalne istočnohercegovačke kuhinje, kao i veliki izbor internacionalnih jela i vina iz regiona. Gosti mogu da uživaju u velikom izboru pića u bašti kafe bara okruženoj drvećem.

Hotel ima recepciju koja radi 24 sata i nudi usluge pranja veša i peglanja. Gosti mogu naručiti i lanč pakete.

"Hotel je odličan, osoblje je ljubazno, cijene su korektne, higijena je na visokom nivou. Lokacija hotela je odlična, ambijent je divan, mirno je i tiho. Pravo mjesto za odmor, a ima se šta i vidjeti i posjetiti kako u Trebinju, tako i u okruženju", napisala je Dragana u svojoj recenziji.

Platani imaju prosječnu ocjenu 9,2 sa 260 recenzija.

Najstariji hotel koji i dalje pruža svoje usluge u Trebinju je "Leotar". Smješten je u bujnom okruženju u centru Trebinja, sa veličanstvenim pogledom na Stari grad i rijeku Trebišnjicu, nudi luksuzan smještaj i sve neophodne sadržaje.

hotel leotar trebinje

Ovaj hotel, u mediteranskom stilu, takođe, pogodan je i za boravak sportskih klubova, učeničkih ekskurzija i organizovanih turističkih grupa.

Dva restorana nude lokalnu i internacionalnu kuhinju, kao i veliki izbor pića, uključujući i odlična lokalna vina. Ljeti je gostima na raspolaganju i velika bašta.

Leotar ima prosječnu ocjenu 9,0.

Svi ovi hoteli imaju po četiri zvjezdice.

U Trebinju postoji još nekoliko manjih hotela, koje, svakako, možete potražiti na Bukingu. Ovih pet su naš prijedlog za vaš boravak u Trebinju.