Pored mnogobrojnih regionalnih i evropskih nagrada u Podrum Vukoje početkom ove godine dolazi još jedna nagrada iz daleke Kine.

vukoje kina nagrada

Više godina zaredom "Podrum Vukoje 1982" uspješno osvaja azijsko tržište i kao kruna posvećenosti radu dolazi i veliko priznanje „Magic Aword“, koje se dodjeljuje od 2009. godine iz različitih privrednih i industrijskih oblasti.

Ove godine je Podrum Vukoje dobitnik nagrade u kategodiji „Magic Wine brand Aword“ i u prisustvu preko 3.500 hiljade eminentnih osoba u „Awording Ceremony Hall“ , među kojima se našao veliki broj olimpijskih sportista, svjetski priznatih umjetnika i muzičara, Podrumi Vukoje 1982 nagrađeni su još jednom za kvalitet i posvećenost proizvodnji vina kao i cjelokupan doprinos u svjetu vinorgadarstva, vinarstva ali i vinskog turizma.

„Podrume Vukoje 1982“ na ovom tržištu uspješno prestavja i exlusivno distribuira kompanija Ever ocean (Shenzhen) CO. LTD.

Podrumi Vukoje 1982 na kineskom tržištu se prestavila sa više svojih vina koja su ovom prilikom i nagrađena.

nagrada kina podrum vukoje

“Hercegovačka žilavka”, vino proizvedeno sa Carskih vinograda Ušće, specifičnog mikrolokaliteta udaljenog 10 kilometara od Trebinja koga je još Austrougarska monarhija proglasila najpogodnijim za uzgoj ove autohtone sorte vinove loze i vino koje je sa ovog lokaliteta otpremano isključivo na carski dvor u Beču.

“Hercegovački vranac”, “Vranac Rezerva”, “Vukoje syrah 30” i “Tribunia cabernet&merlot” su takođe nagrađena vina za koje plodove ova vinarija bere na lokaciji Zasad polje, smješten na isušenom koritu rijeke Trebišnjice, gdje se sudaraju vjetrovi Jadranskog mora i hercegovačkih planina donoseći vinogradu mirise mediteranskig i hercegovačkog bilja, meda i limuna.

Osim vina koja se nalaze na vinskim kartama hotela, restorana i kafea, hedonistima i vinskim kolekcionarima dostupne su i velike selekcije i rezerve, kao i arhivska vina koja se nalaze na ovom tržištu iz prizvodnje ove uspješne vinarije a to su: “Zlatna selekcija white”, “Zlatna selekcija red”, “Porodične rezerva” iz berbe 2006 i 2007 i “Millenium” berba 2000 godine.

vukoje nagrada 2 Lijevo: poznati umjetnik - Mr. Li Tou i predstavnik Podruma Vukoje 1982 Jennifer, desno: prewdstavnik Podruma Vukoje 1982 Jennifer i olimpijski šampion u ronjenju - Sun Shuwei

vukoje u kini