Grupa trebinjskih privrednika planira da samostalno finansira realizaciju projekta fudbalskog stadiona "Police" vrijedan 1,5 miliona KM, nezvanično saznaje portal TrebinjeLive.info.

stadio police projekat rekonstrukcije (2)

Oni će uskoro sjesti za zajednički sto, gdje će pokušati da se dogovore oko načina realizacije ovog kapitalnog projekta, čime bi se napokon ostvarila ideja rukovodstva Leotara da stadion "Police" postane svojevrsni hram fudbala.

Imena privrednika za sada se drže dalje od javnosti, a njihova imena, tvrdi naš izvor, biće dostupna nakon što se postigne konačan dogovor i isplanira cjelokupna dinamika građevinskih radova.

Podsjećamo, projekat rekonstrukcije stadiona "Police" je prije nekoliko godine iznenadio cjelokupnu trebinjsku javnost, a dio radova je već izveden uz posredstvo UEFA koja je izdvojila 174.000 KM.

stadio police projekat rekonstrukcije (2)

Projektom je planiran izgled „Polica“ u narednih 30 godina, a obuhvata pokrivanje oko 3.000 sjedećih mjesta, ugradnju sistema modernog digitalnog navodnjavanja i toplotnih pumpi pomoću kojih će se grijati ili hladiti teren, tribine, svlačionice.

Izvršiće se i rekonstrukcija postojećih tribina, izgradnja južne koja će biti namijenjena gostujućim navijačima, pristupne saobraćajnice, pomoćnih objektata, te izgradnja teretane, restorana za ishranu igrača, svečane lože, trofejne sale, sobe za igrače.

Uskoro počinju i radovi na izgradnji moderne tartan staze sa pratećim sadržajima neophodnim za atletiku, koje finansira Grad Trebinje u vrijednosti od oko milion KM.

stadio police projekat rekonstrukcije (2) stadio police projekat rekonstrukcije (2) stadio police projekat rekonstrukcije (2)