Strogi centar Trebinja u narednom periodu dobiće u potpunosti novi izgled, gdje će zapuštene objekte "Travunije" zamijeniti moderan stambeno-poslovni kompleks "Centar", čiji je investitor lokalno preduzeće "Herc invest".

spk centar

Projekat predviđa rušenje postojećih objekata "Travunije" i izgradnju sedam stambenih objekata, koji svojim izgledom i predviđenim kvalitetom gradnje već sada mame buduće kupce, koji imaju namjeru da žive u centru Trebinja.

U prvoj fazi izgradnje kompleksa, predviđena je izgradnja dva stambena objekta sa 130 stambenih jedinica, u kojima budući kupci imaju na raspolaganju garsonjere, jednosobne, dvosobne i trosobne stanove površina od 37 do 135 metara kvadratnih.

spk centar 3

Projektom su predviđene podzemne garaže, kao i nadzemna parking mjesta. U prizemlju oba objekta biće poslovni prostori. Objekti posjeduju panoramske terase na svom vrhu, a u okviru oba objekta predviđeni su bazeni.

Prilikom projektovanja, zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta kada je riječ o zvučnoj i termo izolaciji. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđena hrastova parketna daska različitih dimenzija.

Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije. Fasade se rade od kvalitetnih izolacionih materijala.

Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hladjenje.

kupatilo

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom sa video prikazom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom.

Cijena kvadrata stana u novom kompleksu u predgradnji kreće se oko 1.710 KM. U zavisnosti od želja i potreba kupaca objekta u kom se nalazi stan, orjentacije i nivoa opremljenosti cijena može dostići i 2.090 KM.

spk centar 2