U bašti “Platani” pred nekoliko stotina Trebinjaca i gostiju, beogradski „Blah, Blah bend“ čestitao je svima Novu 2018. godinu.

Uz mnogobrojne hitove domaće i strane muzike, prisutni su plesali, pjevali i veselili se. Ni hladno vrijeme nije uticalo na dobro raspoloženje, a prisutni su mogli da se osvježe i ugriju uz kuvano vino.

Ovo je drugi put da gostuju u Trebinju i sa velikim zadovoljstvom prihvatili su poziv da dođu u grad podno Leotara. Za ovaj bend protekla 2017. godina bila je uspješna jer su objavili svoj prvi album za PG RTS pod nazivom „Godine“ i bila je posebna za njih.

blah blah bend nova godina trebinje 2018 (1)

“Krugovi u žitu“ su bili predgrupa u novogodišnjoj noći. Bobo Slijepčević je sa svojim kolegama iz benda izvodio poznate rokenrol hitove.

„Očekujemo u 2018. godini da uđemo u autorski rad sa svojim pjesmama, a svima želim uspješnu Novu godinu”, rekao je Slijepčević.

Među gostima koji su dočekali Novu godinu pod platanima bilo je i turista iz Beograda, Niša, Užica…

Božidar Andrijašević je 1944. godine došao u Trebinje i u našem gradu završio je dva razreda gimnazije, a zatim je otišao u Beograd.

blah blah bend nova godina trebinje 2018 (1)

“Sada sam prvi put nakon sedamdeset godina došao u Trebinje, video gimnaziju i želja mi je bila da dođem, a tu su mi želju ispunili zet i kćerka”, rekao je devedesetjednogodišnji Andrijašević rodom iz sela Čitluk kod Nevesinja.