Gradovi u regionu u Novu 2018. godinu su ušli uz popularne muzičke zvijezde koji su tačno u ponoć okupljenim čestitali novo ljeto.

nova godina 2018 herceg novi Herceg-Novi

Budva je u 2018. ušla uz popularnu grupu "Bijelo dugme", a na centralnom gradskom trgu uz zidine Starog grada tačno u ponoć priređen je spektakularni vatromet. Procjene kažu da je u ovom gradu jadranskog primorja na otvorenom bilo više od 100.000 ljudi.

U dobrom raspoloženju u Novu 2018. uplesali su i brojni Dubrovčani i njihovi gosti. Novu godinu prvi im je čestitao Dino Merlin. Stari grad je bio malen da primi sve zainteresovane koji su željeli da novo ljeto dočekaju na Stradunu, a Nova godina dočekana je i uz veličanstven vatromet.

dubrovnik docek nove godine Dubrovnik

Herceg-Novi je u 2018. ušao uz Vlada Georgieva. Atmosfera je, pišu tamošnji mediji, bila više nego odlična, pa će ova novogodišnja noć ostati dugo u pamćenju svima koji su bili u gradu ispod Orjena.

Dočeku najluđe noći u gradovima regiona prisustvovali su i brojni Trebinjci, koji su, uz to, slavili i na otvorenom u Trebinju i u brojnim kafićima i restoranima.