Naši najmlađi sugrađani su tačno u podne dočekali dječiju Novu godinu. U novogodišnjoj žurci u bašti "Platani" priređen je bogat i zanimljiv muzički program i mini predstava sa Djeda Mrazom i dobrom vilom u glavnim ulogama.

djecija nova godina trebinje 2018

Sa učesnicima programa u više navrata učestvovali su i najmlađi Trebinjci, koji su sa oduševljenjem propratili cijeli program koji je trajao oko sat vremena.

Djeda Mraz je kazao da mu je drago što je poslije dugo godina i u Trebinju organizovana dječija Nova godina, te poručio roditeljima da djeci, ukoliko su bila dobra, poklone paketić, kako bi ih slušala i u 2018.

U programu su učestvovali članovi KUD "Alat Svislajon", dramska sekcija vaspitačica vrtića "Naša radost", Plesna grupa "Maris" i učenici Muzičke škole. Voditelji programa su bili Jovanka Bakmaz i Darko Kurtović.

djecija nova godina trebinje 2018 djecija nova godina trebinje 2018 djecija nova godina trebinje 2018 djecija nova godina trebinje 2018 (7)djecija nova godina trebinje 2018 djecija nova godina trebinje 2018 djecija nova godina trebinje 2018 djecija nova godina trebinje 2018